Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Beoordeling & selectiecriteria

  1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Beoordeling & selectiecriteria

Beoordelings- en selectiecriteria

Het bestuur neemt de beslissing om een subsidieaanvraag toe te kennen of af te wijzen. Het bestuur wordt hierbij geadviseerd. Het bestuur behoudt zich het recht voor om schriftelijk aanvullende opmerkingen te maken, waarop de aanvrager zijn reactie kan geven. Op basis van het advies, het passend zijn van het onderzoek binnen de doelstellingen van het Nationaal Fonds tegen Kanker, het beschikbaar zijn van gelden om onderzoek te financieren beoordeelt het bestuur welke aanvragen gehonoreerd zullen worden. Over afwijzingen van subsidieaanvragen kan niet worden gecorrespondeerd.

Ook in 2023 komen wij weer graag in contact met zorgprofessionals of onderzoekers die plannen hebben voor projecten en wetenschappelijk onderzoek gericht op de boven beschreven onderwerpen. 

In plaats van het indienen van een subsidie-aanvraag verzoeken wij u eerst per mail in contact te komen om uw ideeën te delen. Dit is het hele jaar mogelijk.