Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Specialistische centra

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandeling
  4.  » Specialistische centra

Specialistische centra bij behandeling van kanker

 

Expertisecentrum Gastro-Intestinaal Oncologisch Centrum Amsterdam (GIOCA)
Het GIOCA is een expertisecentrum speciaal voor mensen met kanker in de slokdarm, maag, dunne en dikke darm, endeldarm, rectum, lever, galwegen of alvleesklier. Het GIOCA is een topreferente, multidisciplinaire polikliniek waar verschillende specialismen hun krachten bundelen om topzorg te garanderen. Patiënten worden binnen één dag onderzocht en gediagnosticeerd en gaan dus meestal naar huis met een duidelijke diagnose en behandelplan.

Het Antoni van Leeuwenhoek (Nederlands Kanker Instituut, AvL)
In het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis richt men zich volledig op kanker. Middels een multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen worden op maat behandelplannen gemaakt die het beste uitzicht bieden voor elke individuele patiënt.

Daniel den Hoed (Erasmus MC Kanker Instituut)
Erasmus MC is een gerenommeerd ziekenhuis in Rotterdam. Op de locatie Daniel den Hoed wordt specialistische en multidisciplinaire zorg geboden bij kanker.

VUmc Cancer Center Amsterdam (CCA)
In het CCA krijgen patiënten met kanker of immunologische ziektes de best mogelijk behandeling en begeleiding volgens de nieuwste inzichten door de nauwe samenwerking tussen artsen en onderzoekers.

Catharina Kanker Instituut
Het Catharina Kanker Instituut is een kankerexpertisecentrum waar ervaren specialisten u de best mogelijke behandeling geven. Het heeft als enige ziekenhuis een EUSOMA certificaat voor borstkanker.

Prinses Maxima Centrum
Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Zij zijn maximaal gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen en negatieve gevolgen, nu en later, te voorkomen.

Oncologisch Centrum Amsterdam
Oncologisch Centrum Amsterdam is een samenwerking tussen het BovenIJ ziekenhuis en OLVG. Bij elke kankersoort hoort een multidisciplinair behandelteam. De specialisten in dit team zorgen samen met de patiënt voor een persoonlijk behandelplan.

Instituut Verbeeten
Instituut Verbeeten levert mensgerichte zorg op het gebied van Radiotherapie (bestraling van doorgaans kwaadaardige aandoeningen) en Nucleaire Geneeskunde (onderzoek en behandeling met behulp van radioactieve stoffen.