Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Start je eigen actie

  1. Home
  2.  » 
  3. Projecten tegen kanker
  4.  » Eigen actie starten

Start nu je eigen actie

Een eigen actie starten

Een eigen actie starten die vervolgens opdragen aan het Nationaal Fonds tegen Kanker zien we steeds vaker gebeuren. Hoe leuk en fijn is het niet om leuke dingen te koppelen aan een goed doel. Een doel waarbij je bijdraagt aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker.
Het is nu ook mogelijk om via Facebook je eigen actie te starten voor het NFtK. Dit kan onder inzamelingsacties in het linkermenu van de facebookpagina

Donatieverdubbelaar: SAMEN STERKER!

Ben jij of je organisatie voornemens een actie te organiseren om geld op te halen voor een project of onderzoek? Staat daarbij een Langer en Beter Leven voor mensen met kanker centraal? Dan kunnen we misschien de opbrengst verdubbelen met onze donatieverdubbelaar Samen Sterker en zo samen bijdragen aan dat mooie project of onderzoek.

Bijna alle vormen van acties zijn welkom. Wil je eerst overleggen en heb je materialen zoals folders nodig of wil je eerst even van gedachte wisselen? We vinden het geweldig als jij je wilt inzetten voor het Nationaal Fonds tegen Kanker en we staan je dan ook graag te woord. Stuur ons alsjeblieft even een mail.

We horen graag van je.