Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Eigen sponsoractie starten

  1. Home
  2.  » 
  3. Doneren
  4.  » Sponsoractie starten

Start nu je eigen actie

Start je eigen actie

Een eigen actie starten die vervolgens opdragen aan het Nationaal Fonds tegen Kanker zien we steeds vaker gebeuren. Hoe leuk en fijn is het om leuke dingen te koppelen aan een goed doel. Een doel waarbij je bijdraagt aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker.

Wij helpen je

Bijna alle vormen van acties zijn welkom. Wil je eerst overleggen en heb je materialen zoals folders nodig of wil je eerst even van gedachte wisselen? We vinden het geweldig als jij je wilt inzetten voor het Nationaal Fonds tegen Kanker en we staan je dan ook graag te woord. Je kunt ons bellen of mailen.

Facebook

Het is nu ook mogelijk om via Facebook je eigen actie te starten voor het NFtK. Dit kan onder inzamelingsacties in het linkermenu van de facebookpagina.

 

DONATIE-ACTIE: Samen Sterker!

Ben jij of je organisatie voornemens een actie te organiseren om geld op te halen? Staat daarbij een langer en beter leven voor mensen met kanker centraal? Dan kunnen we misschien een mooi bedrag tot €10.000 toevoegen aan de opbrengst  en zo samen bijdragen aan een mooi project of onderzoek.

Met onze donatie-actie Samen Sterker geven wij je sponsoractie graag een steuntje in de rug. Je kunt zelf een actie of evenement organiseren. Denk hierbij aan een open dag, een braderie, een sponsorloop of iets totaal anders. Iedere bijdrage helpt en het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK) draagt bij aan de de opbrengst tot een bedrag van €10.000 euro. Om in aanmerking te komen voor de donatie-actie van het NFtK moet dit evenement bijdragen aan de waarde van voeding, bewegen en welzijn (psychosociale hulp) na de diagnose kanker.

*De bijdrage van de Samen Sterker actie door het Nationaal Fonds tegen Kanker is maximaal 10.000 euro en kan vanaf een bedrag vanaf en verwacht bedrag van € 2.500,- en hoger

Gratis nieuwsbrief

Voorbeeld Samen Sterker

Recent heeft atletiekvereniging de Sperwers een sponsoractie gehad. Deze actie was gericht op de ondersteuning van mensen met kanker voor Inloophuis Sigrids Garden. De actie leverde maar liefst  €10.012,90 op! Het NFtK heeft dit bedrag namens haar donateurs kunnen aanvullen. Zo hebben we samen het geweldige bedrag van €20.0019,20 bij elkaar gebracht om mensen met kanker en hun naasten in moeilijke tijden te helpen. Meer voorbeelden vindt u hier.

Om de donatie-actie Samen Sterker voor een project of onderzoek in te zetten is het van groot belang om vooraf contact met ons op te nemen. Dat kan per mail info[at]tegenkanker.nl of bel ons ma-wo tussen 09.00 uur en 13.00 uur op 020 5304933.

Doneren

 

Lees meer

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

Vriendenloterij

 

Lees meer

Nalaten

 

Lees meer

Zelf overmaken

 

Lees meer

Huidige acties

 

Lees meer

Belastingvrij schenken

 

Lees meer

Hoe wij ons geld besteden

 

Lees meer