Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Verhalen

  1. Home
  2.  » 
  3. Kanker
  4.  » Inspirerende verhalen

Gratis nieuwsbrief

Verhalen

Wie een ingreep moet ondergaan, heeft er baat bij vooraf een programma te volgen dat de gezondheid verbetert. Hoe fitter u de behandeling tegemoet treedt, hoe sneller u daarna herstelt. De programma’s op dit gebied  zijn erop gericht dat de patiënt voorafgaand aan een operatie of een andere tumorgerichte behandeling intensief aan zijn of haar gezondheid gaat werken. Zo’n traject moet bij voorkeur direct na de diagnose worden ingezet en door medische professionals worden begeleid. Of het helpt? Zeker!

Er is inmiddels voldoende onderzoek naar gedaan om te kunnen concluderen: hier ligt gezondheidswinst voor het oprapen. Dit wordt onderschreven door onderstaande persoonlijke verhalen van mensen met kanker, of wiens partner kanker had en zelf de regie in handen namen tijdens hun behandeling.

Het NFtK ondersteunt al langer onderzoeken en patiëntgerichte projecten voor een Langer, Beter Leven voor mensen met kanker. We zien overtuigende resultaten. Helpt u mee?