Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
  1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Fluistergang van Nell Berger

Fluistergang

Het verhaal van Nell Berger

Gratis nieuwsbrief

Nell Berger kreeg de diagnose -een kwaadaardige tumor in de keel. Nell Berger laat zien dat juist moeilijke perioden van onschatbare waarde kunnen zijn om nieuw perspectief te vinden! Nell is tussen alle onderzoeken en behandelingen door gaan tekenen, kleien en aantekeningen gaan maken. Na haar behandelingen nam ze de draad weer op. Haar ervaringen heeft ze opgetekend in het boek Fluistergang.

Nell: Het was belangrijk alles wat ik had meegemaakt, nogmaals door te maken en in woord en beeld te vangen. Door het op te schrijven en te blijven tekenen kon ik mijn angst en twijfel verder oplossen. Ik kreeg ook steeds meer ruimte om in het hier en nu te komen”!

Daarbij vindt Nell antwoorden op de vragen die ze zichzelf stelt : Wat komt een tumor doen?!
Waarom in de keel? Waar komt mijn angst vandaan? Wat maakt mij zo verdrietig?!
Nell: Door er midden in te gaan zitten, werd het op bepaalde momenten heel confronterend, maar kreeg ik ook antwoorden en kon ik los gaan laten.

 

Boek fluistergang

Het hele proces vanaf de diagnose- tot en met de terugblik op het hele behandelingsproces heeft zij beschreven en opgetekend in het boek Fluistergang.
In het boek neemt Nell Berger de lezer op een originele en inspirerende manier mee in haar persoonlijke ervaringen met kanker. Ze maakt de lezer met teksten en tekeningen deelgenoot van haar zoektocht die tot nieuwe inzichten en mentale veranderingen bij haar heeft geleid.

Koppeling met creativiteit, voeding, meditatie en natuur.

Nell laat in Fluistergang zien dat je niet 100% overgeleverd hoeft te zijn aan de beslissingen van een medische staf. Degene die de beslissingen neemt, ben je zelf. Zij verbindt de behandelingen uit de reguliere gezondheidszorg met het creatieve, met voeding en de Ayurveda. Tekenen, kleien, zingen en heel veel mediteren helpen haar om de confrontatie van leven en dood aan te kunnen. Ze ontdekt dat ze eigenlijk alleen maar buiten wil zijn. In de natuur hoeft ze niets meer en leert ze te zien dat alles met elkaar samenhangt en in verbinding staat.

Prijs: € 22,50 (exclusief eventuele verzendkosten) !
Bestellingen: www.nellberger.nl