Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Vrijdag 9 September stond de UMBRiO LifeCycle editie 2016 op de kalender. Voor deze editie  hebben de deelnemers en sponsoren zich ingezet voor Stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker. Iedereen kent wel iemand die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gekregen en dat is ook de reden dat er dit jaar voor gekozen is om dit goede doel te steunen met onze inzet. Centraal thema voor stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker is goede voeding tijdens de ziekte en zijn herstel.

“Bijdragen aan een Langer Beter Leven door mensgerichte behandelingen zoals voeding, beweging en welzijn vast onderdeel te laten worden van de oncologische zorg is het doel van het Nationaal Fonds tegen Kanker. Door voorlichting, het initiëren, stimuleren en financieren van projecten en onderzoek geven wij invulling aan dit doel. Naar wij hopen zal dit bijdragen aan een grotere bekendheid over de waarde die voeding, beweging en welzijn heeft voor mensen met kanker.”

Het uiteindelijke bedrag wat door de fietsers en de sponsoren is opgehaald is het mooie bedrag van €3810! Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan de onderzoeken die namens het Nationaal Fonds Tegen Kanker worden uitgevoerd.

Wij danken alle deelnemers voor hun sportieve inzet!