Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

THE LOCK UP

  1. Home
  2.  » 
  3. Acties
  4.  » Sponsoractie “THE LOCK-UP” voor het Toon Hermans Huis Amersfoort

Sponsoractie THE LOCK UP Toon Hermans Huis Amersfoort

Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA), een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten is nagenoeg volledig afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. Door Corona zijn er nagenoeg geen activiteiten en het huis heeft het moeilijk. Bezoekers ervaren net als ieder ander last van het elkaar niet kunnen ontmoeten. Het huis loopt door Corona de vaste inkomsten mis.” Daarom organiseert het TTHA op 25 en 26 maart een grootschalig evenement: THE LOCK UP 

Waarom deze actie?

Annemarieke Blancke (transitiemanager THHA): “Het Toon Hermans Huis Amersfoort is nagenoeg volledig afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. Het Toon Hermans Huis is niet weg te denken uit Amersfoort en verdient het om geholpen te worden. Daarom wordt deze grootschalige sponsoractie opgezet: THE LOCK UP. Tijdens THE LOCK UP worden  kandidaten voor 1 dag opgesloten in het THHA, met laptop en telefoon. Die dag gaan zij aan de slag om geld, producten of diensten in te zamelen voor het THHA.

Veiling

Er wordt ook een veiling gehouden. Heb je een product of dienst die wij ten goede voor het huis mogen veilen per opbod neem dan contact op met Annemarieke Blancke.

Het huis gaat op slot vanaf 25 maart om 10.00 uur tot en met 26 maart 18.00 uur. De veiling en de gehele lock up is online te volgen via deze link.

Annemarieke Blancke
T: 06-13163934
E:  annemarieke.blancke@thha.nl
W: THHA

Donatieverdubbelaar: Samen Sterker!

Het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK) zet zich in voor een Langer Beter Leven van mensen met kanker. Dat doen zij door een bijdrage te leveren aan zorg waarbij er, na de diagnose kanker, ook aandacht is voor voeding, bewegen en welzijn. Onder welzijn verstaan wij met name psychosociale hulp. De hulp zoals die onder andere door inloophuizen wordt aangeboden aan hun gasten (mensen die kanker hebben of hebben gehad en hun naasten). Zij dragen bij aan patiëntgerichte projecten waar aandacht is voor deze onderwerpen. Om dat te stimuleren hebben zij de Samen Sterker donatieverdubbelaar in het leven geroepen.

Het Toon Hermans Huis Amersfoort krijgt van iedere euro die wordt gesponsord voor de Lock-up actie op 25 en 26 maart a.s., €1 van het nationaal Fonds tegen kanker, met een maximum van €10.000,-

Er kan nu al gedoneerd worden! Het is van belang dat de donatie wordt overgemaakt op een speciaal rekeningnummer onder vermelding van THHA: IBAN NL 36 INGB 0008 0758 83 t.n.v. St. Nationaal Fonds tegen Kanker.

Of scan onderstaande QRcode:

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Woerdense Wandelweek 2021

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer