Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

20 mille voor Sigrid's Garden

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » Atletiekvereniging de Sperwers haalt 20 mille op voor inloophuis Sigrid’s Garden

Atletiekvereniging De Sperwers haalt 20 mille op voor Sigrid’s Garden

Atletiekvereniging De Sperwers uit Emmen heeft ruim 20.000 euro bijeengebracht voor inloophuis Sigrid’s Garden. Sigrid’s Garden is een ontmoetingsplek in Emmen voor iedereen die met kanker te maken heeft of heeft gehad.
Het geld is ingezameld middels een estafetteloop. Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelde het bedrag. Zo werd de opbrengst in totaal  €20.12,90.

Dit jaar bestond atletiekvereniging De Sperwers zestig jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseerden zij een estafetteloop. Het parcours liep over de Hondsrug van Groningen naar Emmen over een afstand vanl 60 kilometer. Iedereen kon aan deze sponsorloop ten bate van Sigrid’s Garden meedoen. Helaas werd het evenement vanwege de corona-uitbraak afgelast. De loop is inmiddels verplaatst naar 2021.

De voorinschrijving was al succesvol van start gegaan. Daarom werd besloten alvast een deel van het bedrag te overhandigen aan Sigrid’s Garden. De Sperwers hebben bij het fit maken en houden van (ex-)kankerpatiënten een aparte loopgroep. De cheque werd in ontvangst genomen door Gudule Visser, de bestuursvoorzitter van Sigrid’s Garden. Sigrid’s Garden gaat het bedrag gebruiken om de keuken te verbouwen.

Donatieverdubbelaar: Samen Sterker!

Het Nationaal Fonds tegen Kanker onderstreept het belang van bewegen bij kanker. Daarom verdubbelde zij het bedrag. Zij heeft voor acties die bijdragen aan de waarde van voeding, bewegen en welzijn (psychosociale hulp) na de diagnose kanker de  donatieverdubbelaar Samen Sterker! beschikbaar.

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Woerdense Wandelweek 2021

 

Lees meer

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

LOCK UP ACTIE THHA

 

Lees meer