Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

De Woerdense Wandelweek 2021

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » De Woerdense Wandelweek 2021

Gratis nieuwsbrief

De Woerdense WandelWeek 4 juni tm 13 juni 2021

De Stichting Vrienden van ‘Inloophuis Leven met kanker’ te Woerden organiseert volledig coronaproof de Woerdense Wandelweek van vrijdag 4 t/m zondag 13 juni 2021. Er worden in de gemeente Woerden maar  liefst 24 wandelingen uitgezet, korte en langere, een kaboutertocht maar ook een tocht voor minder validen.  Hiermee wordt geld ingezameld voor inloophuis ‘Leven met kanker’.  Het Nationaal Fonds tegen Kanker zal de opbrengst verdubbelen door middel van haar succesvolle  SamenSterker donatieverdubbelaar voor inloophuizen.  Iedereen kan mee doen.

Geld inzamelen voor inloophuis ‘Leven met kanker’

Gineke van Kesteren, voorzitter van de 24 uur van Woerden: “We zijn supertrots dat we een nieuw coronaproof alternatief hebben bedacht om toch geld te kunnen ophalen voor het Woerdense inloophuis “Leven met kanker”

Door corona is het inloophuis in zwaar weer gekomen en met voortbestaan bedreigd. Door de deelnemers met de Woerdense WandelWeek geld te laten ophalen hopen wij het inloophuis weer ademruimte te geven om het vol te houden tot  2022.

De Wandelweek biedt alle wandelaars, van jong tot oud, van atletisch tot beperkt, van beginners tot ervaren wandelaars de mogelijkheid om te wandelen voor de 24 uur van Woerden. Op basis van 24 knooppunten door de gehele omgeving van Woerden worden routes opgezet. Deelnemers kunnen ook zelf routes maken via deze knooppunten. Er zijn themaroutes zoals de kaasroute, een rollatorloop, een kabouterwandeling voor kinderen en freewalking waarbij je geheel zelf bepaalt hoe je jouw wandeling maakt. Niet met z’n allen tegelijk, maar wandelen wanneer je wil, hoe ver je wil, zo vaak als je wil en met wie je wilt.

Sponsor inloophuis Leven met Kanker

Deelnemers laten zich sponsoren of doneren zelf geld voor het Inloophuis “Leven met kanker”. En natuurlijk lopen deelnemers hun eigen heldenronde voor hun geliefden. Niks moet, veel mag en veel kan. Ontdek mooie plekjes in Woerden en omstreken en laat het inloophuis leven. Wandelen is nog nooit zo leuk en belangrijk geweest! Download hier de flyer met alle info. 

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Social Lock-up actie voor Marikenhuis

Lees meer