Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

SamenSterker Sponsoractie voor inloophuizen

  1. Home
  2.  » 
  3. Huidige acties
  4.  » Samen Sterker voor inloophuizen

 

DONATIEVERDUBBELAAR: Samen Sterker!

Ben jij of je organisatie voornemens een actie te organiseren om geld op te halen? Staat daarbij een langer en beter leven voor mensen met kanker centraal? Dan kunnen we misschien de opbrengst verdubbelen* en zo samen bijdragen aan een mooi project of onderzoek.

Met onze donatieverdubbelaar Samen Sterker geven wij je sponsoractie graag een steuntje in de rug. Je kunt zelf een actie of evenement organiseren. Denk hierbij aan een open dag, een braderie, een sponsorloop of iets totaal anders. Iedere bijdrage helpt en het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK) verdubbelt de opbrengst. Om in aanmerking te komen voor de donatieverdubbelaar van het NFtK moet dit evenement bijdragen aan de waarde van voeding, bewegen en welzijn (psychosociale hulp) na de diagnose kanker.

*verdubbeling door het Nationaal Fonds tegen Kanker kan vanaf een bedrag vanaf en verwacht bedrag van € 2.500,- en hoger

Gratis nieuwsbrief

Voorbeeld Samen Sterker

Recent heeft atletiekvereniging de Sperwers een sponsoractie gehad. Deze actie was gericht op de ondersteuning van mensen met kanker voor Inloophuis Sigrids Garden. De actie leverde maar liefst  €10.012,90 op! Het NFtK heeft dit bedrag namens haar donateurs kunnen verdubbelen en zo hebben we samen het geweldige bedrag van €20.0019,20 bij elkaar gebracht om mensen met kanker en hun naasten in moeilijke tijden te helpen.

Om de donatieverdubbelaar Samen Sterker voor een project of onderzoek in te zetten is het van groot belang om vooraf contact met ons op te nemen. Dat kan per mail info@tegenkanker.nl of bel ons ma-wo tussen 09.00 uur en 13.00 uur op 020 530433.

Doneren

 

Lees meer

Belastingvrij schenken

 

Lees meer

Vriendenloterij

 

Lees meer

Nalaten

 

Lees meer

Zelf overmaken

 

Lees meer

Huidige acties

 

Lees meer

Wandelen tegen kanker

 

Lees meer

Hoe wij ons geld besteden

 

Lees meer