Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Kikkeropfleurdoos

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » Kikkeropfleurdoos

Kikkeropfleurdoos

De kikkeropfleurdoos is een initiatief door vrijwilligers opgezet en gerund en bedoeld voor mensen die recent te horen hebben gekregen dat zij kanker hebben. De kikkeropfleurdoos wil hen een steuntje in de rug bieden en bevat een combinatie van praktische informatie en nuttige producten bedoeld om de last van de bijverschijnselen van de behandeling te verzachten en om het dagelijkse leven van de patiënt te verlichten. De doos die gratis is, dient als aanvulling op de medische informatie en de behandeling met als opkikker daarin een kleine attentie.

Het Nationaal Fonds tegen Kanker steunde in 2015 en 2016 dit mooie initiatief. en heeft een groot aantal exemplaren van de folder ‘Kwaliteit van Leven’ kosteloos ter beschikking gesteld. Deze informatiefolder is te vinden in de doos.

Aanvragen kikkeropfleurdoos

De doos kan met een door de patiënt ingevulde aanvraagkaart worden afgehaald bij alle Service Apotheken in Nederland. U hoeft niet bij een Service Apotheek te zijn aangesloten.
Meer informatie over dit mooie initiatief vindt u op de website van Stichting Kikkeropfleurdoos.

Aanvraag kaart – kikkeropfleurdoos

Begin je eigen actie

Wilt u het Nationaal Fonds tegen Kanker steunen door een eigen actie op te zetten? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een benefietfeest of een sponsorloop organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan doelstellingen van het NFtK. U bent van harte welkom om uw ideeën met ons te delen.

Doneren

Het Nationaal Fonds tegen Kanker is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook meehelpen in de strijd tegen kanker, doneer dan nu.