Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Rotaryclub Doetinchem zamelt geld in voor inloophuis De Oude IJssel

  1. Home
  2.  » 
  3. Acties
  4.  » Rotary Club Doetinchem zamelt geld in voor voor het Inloophuis Oude IJssel

Gratis nieuwsbrief

Rotaryclub Doetinchem zamelt geld in voor inloophuis de Oude IJssel

Om geld in te zamelen voor inloophuis Oude IJssel in Doetinchem, begon Rotaryclub Doetinchem in december een actie. De actie liep als een trein met als resultaat een prachtige opbrengst. Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelde dmv. de donatieverdubbelaar Samen Sterker voor Inloophuizen elke opgehaalde euro.  Zo kon een cheque van maar liefst € 25.000 worden overhandigd. 

Inloophuis de Oude IJssel

Het Inloophuis Oude IJssel biedt in een veilige en huiselijke omgeving ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten. Het inloophuis krijgt op geen enkele wijze steun vanuit de overheid, van zorgverzekeraars of via subsidies en is dus volledig afhankelijk van giften en donaties. Van serviceclubs. Via particuliere initiatieven. De jaarlijkse kosten bedragen 50.000 euro.

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 100% 100%

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Social Lock-up actie voor Marikenhuis

Lees meer