Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Beweeg mee met Verder in Balans op 24 september 2021

  1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Beweeg mee met Verder in Balans op 24 september 2021

Gratis nieuwsbrief

Bewegen voor (ex-)kankerpatiënten uit Amsterdam op 24 september 2021

Op 24 september opent Verder in Balans (ViB) de deuren zodat alle (ex-)kankerpatiënten van Amsterdam zelf kunnen ontdekken wat Bewegen op Muziek met je doet.
Wil je tijdens of na je behandelingen tegen kanker werken aan de opbouw en het onderhoud van je conditie kan dat op een unieke manier bij ViB. Onder leiding van een fysiotherapeut en met veel plezier. Na de les samen koffie of thee drinken, om bij te komen van de inspanning en bij te praten over fijne – en soms ook minder fijne – dingen.

Doe mee

Kom vrijdag 24 september meedoen met een gratis proefles in de Schermzaal van de Sporthallen Zuid. Tussen 10.30 en 11.30 uur, waarna we samen koffie of thee drinken in het Sportcafé.

Wees niet bang: wij ervaren allemaal op onze eigen wijze eventuele beperkingen en/of gebrek aan conditie. Maar juist daarom genieten wij met elkaar van het wekelijks Bewegen op Muziek bij ViB!

Verder in Balans (ViB)

ViB is een unieke Amsterdamse sportclub die 20 jaar geleden werd opgericht door en voor (ex-)kankerpatiënten die na revalidatie met elkaar wilden blijven sporten. Omdat wij allemaal (hebben) ervaren wat de behandeling tegen kanker met je kan doen, begrijpen we dat er soms drempels zijn om (weer) aan sport te beginnen. Onze groepslessen maken sport haalbaar en gezellig en onze fysiotherapeut weet dat wij niet altijd met alles mee kunnen doen. Bij ons is dat geen probleem, integendeel, dat is de reden dat ViB al 20 jaar bestaat.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over Verder in Balans (ViB), kijk dan op www.verderinbalans.nl

Aanmelden open dag 24 september.
Meld je aan bij: info@verderinbalans.nl als je tot onze doelgroep behoort.
of neem contact op met Marion de Iongh: 06 49110190.

Nieuw is dat 55plus deelnemers met een Stadspas ‘groene stip’ vanaf september 2021 hun contributie aan ViB vergoed kunnen krijgen uit het SeniorenSportFonds van de Gemeente Amsterdam.

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Social Lock-up actie voor Marikenhuis

Lees meer