Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Spinninmarathon voor het Vicky Brownhuis groot succes!

  1. Home
  2.  » 
  3. Acties
  4.  » Spinningmarathon voor het Vicky Brownhuis groot succes

Gratis nieuwsbrief

Spinningmarathon voor Vicky Brownhuis groot succes

Zondag presenteerde het Vicki Brownhuis in Den Bosch een spinningmarathon op de Bossche Markt. Daar fietsen zo’n vijfenzestig enthousiaste deelnemers samen 36.067 euro bij elkaar. Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelde met haar donatieverdubbelaar Samen Sterker voor Inloophuizen de eerste 10.000 euro aan sponsorgeld.

In 2019 organiseerde het Vicki Brownhuis voor het eerst een succesvolle sponsortocht naar de top van de Mont Ventoux. Het jaar erop hield corona de wereld in zijn greep en zat een trip naar Frankrijk er helaas niet in. Als alternatief werd er een spinningmarathon georganiseerd op de Parade in Den Bosch. Afgelopen zondag kreeg deze een vervolg met een tweede editie. Ditmaal niet op de Parade, maar op de Bossche Markt. Daar legden zo’n vijfenzestig gesponsorde fietsers verdeeld over drie groepen een afstand van gemiddeld vijftig kilometer af.

Onder de deelnemers ook zo’n dertig leerlingen en docenten van het Rodenborch College in Rosmalen, maar ook bedrijven – waaronder medeorganisator en hoofdsponsor Salesforce – en individuen die het Vicki Brownhuis een warm hart toe dragen.

Het Vicky Brownhuis

Het Vicki Brownhuis in Den Bosch is het oudste inloophuis van Nederland voor mensen die met kanker te maken hebben. Voor de inkomsten is het volledig afhankelijk van donaties en sponsoracties. Het Vicki Brownhuis biedt psychosociale ondersteuning via ontspanning, een luisterend oor, lotgenotencontact en informatie. 

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Social Lock-up actie voor Marikenhuis

Lees meer