Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Fiets mee voor de Skulp in Friesland

  1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Benefytstocht 2021, fiets mee voor de Skulp in Friesland!

Gratis nieuwsbrief

Fiets mee voor De Skulp Friesland!

Op zaterdag 18 september organiseert Benefyts Friesland de Benefytstocht 2021. Een enthousiast organisatieteam is druk in de weer met de voorbereiding hiervan met start en finish in Heerenveen. De opbrengst gaat naar De Skulp Friesland, een centrum voor leven met kanker. Het Nationaal Fonds tegen Kanker zal dmv. de donatieverdubbelaar Samen Sterker voor Inloophuizen elke opgehaalde euro verdubbelen.

Benefytstocht 2021

Initiatiefnemer van de fietstocht is Martha ten Hoeve eigenaresse van Makmediation te Katlijk. Het team bestaat verder uit Roos Hopman, Jouke de Vries, Fokalien Cuperus en Jan Bakker. Het gaat om een professionele fietstocht waaraan maximaal 100 deelnemers kunnen meedoen. De route loopt door mooie gebieden in Friesland, van Heerenveen via Drachten, Leeuwarden, Sneek weer terug naar Heerenveen.

Geldinzameling voor de Skulp Friesland

De opbrengst gaat naar De Skulp Friesland.  De Skulp is een centrum voor leven met kanker en wil een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn voor mensen, die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Dit doet ze voor alle inwoners in Friesland door het geven van ondersteuning en informatie, maar ook door het organiseren van diverse activiteiten op diverse plekken in de provincie. De Skulp heeft vier SkulpCafés in Friesland: Heerenveen, Drachten, Sneek en hoopt na de zomer ook een SkulpCafé in Leeuwarden te openen. Om hun werk te kunnen blijven doen zijn ze afhankelijk van sponsoren en donateurs.

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier op de website. Klik hiervoor op deze link

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Social Lock-up actie voor Marikenhuis

Lees meer