Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

4e editie Kitty’s Walk & Talk

  1. Home
  2.  » 
  3. Acties
  4.  » 4e editie Kitty’s Walk & Talk

Gratis nieuwsbrief

4e editie Kitty’s Walk & Talk groot succes

Op zaterdag 25 september organiseerde inloophuis Wij-Allemaal uit Purmerend alweer de 4e editie van de Kitty Walk & Talk. De voorlopige opbrengst a €21.213 gaat naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en komt volledig ten goede aan mensen getroffen door kanker en hun naasten.  Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelde dmv. de donatieverdubbelaar Samen Sterker voor Inloophuizen de eerste 10.000 euro. 

De wandeltocht

De editie van zaterdag 25 september was een bijzondere, omdat de initiatiefneemster van de wandeltocht, Kitty Boel-Dix, in december 2020 overleden is aan de gevolgen van kanker. De belangstelling voor deelname bleek groot: gasten van het inloophuis, vrijwilligers, familie, ondernemers, vrienden, sponsoren en buurtgenoten.

Geldinzameling voor inloophuis Wij Allemaal

Door sponsoring en donaties en een verdubbeling van het bedrag door het Nationaal Fonds tegen Kanker is de (voorlopige) opbrengst € 23.213,= geworden. Donaties blijven nog binnenkomen. Wendy Kok, hoofd coördinator van Wij Allemaal, is dolblij dat dankzij deze opbrengst het werk van Wij Allemaal om (ex-) kankerpatiënten en hun naasten te ondersteunen kan worden voortgezet. Ze noemt het ‘een dag met een gouden randje. Naast de geweldige opbrengst was het een dag van saamhorigheid en verbinding.’

Voorafgaand aan de wandeltocht kwam burgemeester Bijl naar het inloophuis om samen met Wendy Kok het nieuwe logo van Wij Allemaal te onthullen. Het nieuwe logo symboliseert staat voor de saamhorigheid, warmte en verbinding waar het inloophuis voor staat. Het beeld laat letterlijk en figuurlijk een arm om je heen zien die je nodig hebt in de heftige periode waar je je in begeeft als je in aanraking komt kanker.

Samen Sterker donatieverdubbelaar

 

Lees meer

 

  • tot 10.000,- 50% 50%

Challenge4Life Obstacle Run

 

Lees meer

Estafetteloop voor Sigrid’s Garden

 

Lees meer

Social Lock-up actie voor Marikenhuis

Lees meer