Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ik wil geld geven

Fijn dat je steun wilt geven aan mensen met kanker!

De schok is enorm als de diagnose kanker valt. Er komt dan een zeer ingrijpende tijd die je niemand gunt. Jij kunt helpen zodat mensen die dit moeten meemaken minder last hebben van complicaties, sneller herstellen en zich ook veel beter voelen.

De vaak zeer zware behandelingen kunnen makkelijker en met meer succes worden doorgemaakt als de patiënt een betere conditie heeft. Samen met steeds meer hoogleraren, onderzoekers, artsen en paramedici werken wij aan programma’s die echt het verschil kunnen maken.

Helaas kan dit nog niet overal worden aangeboden. Daar is meer onderzoek voor nodig. Dat onderzoek hebben wij de laatste jaren steeds beter en meer kunnen inzetten door de mensen die ons daarbij steunen. Ook jij kunt hier bij helpen en het verschil maken voor mensen met kanker en hun naasten.

 

Jouw gift kan het verschil maken.
Draag bij aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker!

Acties

Zelf een actie starten?
Lees meer

Fit to Fight darmkanker

Topsport aanpak om mensen met darmkanker fit te krijgen voor de operatie.

Lees meer

Kinderen en kanker

In dit project wordt aan kinderen en jongeren die te maken krijgen met kanker in het gezin professionele hulp en een luisterend oor aangeboden.

Lees meer