Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Corona en kanker en welzijn

  1. Home
  2.  » 
  3. Uncategorized
  4.  » Corona en kanker en welzijn

Gratis nieuwsbrief

Corona en kanker en welzijn

Dagelijks krijgen mensen te horen dat ze kanker hebben. Dit heeft grote gevolgen en kan zorgen voor angst, stress en depressies. Dit kan gedurende de behandelingen maar ook lang na de behandelingen of na genezen een enorm effect hebben op de kwaliteit van leven. In deze bizarre coronatijd kunnen deze gevoelens extra versterkt worden. De zorg is dan ook bijzonder belangrijk.

Lees meer
  • De psychosociale zorg voor mensen met kanker kan doorgaan. Voor bestaande maar ook voor nieuwe patiënten. U kunt contact opnemen met u behandelaar. Zoekt u  een behandelaar klik dan hier .
  • Afspraken met uw behandelaar worden omgezet in een telefonische contact of afspraak via beeldbellen.
  • De zorg gaat ook tijdens de coronacrisis door, zij het aangepast.
  • Als u zich al heeft aangemeld voor behandeling, dan zal ook de intake (het eerste gesprek) telefonisch zijn. Houd u er rekening mee dat u dus mogelijk gebeld wordt door een anoniem nummer.
  • Helaas zijn als gevolg van de COVID-19 situatie de meeste inloophuizen tijdelijk gesloten. Mogelijk dat zij online initiatieven ontwikkelen.Op onze website vindt u een overzicht van inloophuizen en psycho-oncologische centra  bij u in de buurt.
  • Uw geestelijke gezondheid heeft ook baat bij een fysieke gezondheid. Eet dus gezond en blijf zo veel mogelijk in beweging.

Volg het Nationaal Fonds tegen Kanker op: