Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Wiepke gaat fietsen

  1. Home
  2.  » 
  3. Project
  4.  » Wiepke gaat fietsen
Wiepke gaat fietsen! Sponsor haar tocht!

Wiepke Engeltjes is ook dit jaar weer van plan om van Eerbeek naar Westendorf in Oostenrijk te fietsen en weer terug. Ditmaal in 10 dagen! De opbrengst van deze sponsorfietstocht ‘Route 1800’ genaamd, komt ten goede aan het Nationaal Fonds tegen Kanker, voor onderzoek naar nieuwe kankerbehandelingen. Zij zal 9 juni vertrekken vanuit Eerbeek.
Steun het Nationaal Fonds tegen Kanker

Wiepke legt zelf uit waarom ze het Nationaal Fonds tegen Kanker steunt.

“Mijn naam is Wiepke Engeltjes en ik wil deze zomer in 10 dagen naar Westendorf (Oostenrijk) fietsen en weer terug, om geld op te halen voor stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker. Ik ben op dit idee gekomen omdat mijn moeder in januari 2013 is overleden aan deze ziekte. Ik ga mijn steentje bijdragen, met de hoop dat in de toekomst niet veel mensen meer hoeven te lijden aan deze ziekte, en juiste behandelmethode kunnen krijgen en goed ingelicht worden.”
Hoe kunt u sponsoren?

Wiepke schrijft: “Hoe meer sponsors ik heb, hoe groter het bedrag is wat ik kan overhandigen aan de stichting. Alle kleine beetjes helpen! In de loop van de komende maanden zullen jullie op de hoogte gehouden worden hoe jullie mij kunnen helpen. En bekijk ook mijn Facebook pagina Route 1800.”

U kunt meehelpen de fietstocht van Wiepke te sponsoren. Dat kan door overmaking van een bedrag dat u zelf kunt bepalen, over te maken op NL 27 INGB 0000 318 470 tnv. Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker o.v.v. Route 1800.