Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Borstkankersymposium oktober 2020

  1. Home
  2.  » 
  3. Huidige acties
  4.  » Borstkankersymposium oktober 2020

Online Borstkankersymposium Grip op je leven

10 en 24 oktober: 14.00 uur

Op het moment dat je de diagnose Borstkanker te horen krijgt, verandert je wereld voor altijd. Relaties veranderen. Relaties met een partner, goede vrienden, collega’s of werkgever. Je ervaart verandering energie. Afhankelijk van prognose, behandelplan, genezing, wordt je nieuwe wereld steeds opnieuw een beetje anders. Vorig jaar hebben we het daar met het thema Stap in de nieuwe wereld uitgebreid over gehad.

Misschien heb je het gevoel dat je de grip op de veranderende wereld soms even kwijtraakt. Hoe zorg je dat je grip terugkrijgt en houdt. Kan iemand je daar bij helpen of moet je het zelf doen? En zijn er dan mensen in je omgeving zoals je partner, specialist, huisarts, vrienden, familie, collega’s waarbij je terecht kunt? Op 10  en 24 oktober  besteden we aandacht aan onderwerpen die jou helpen bij het krijgen van grip op je leven. Lon Claassen, directeur van het Nationaal Fonds tegen Kanker is een van de sprekers op het online borstkankersymposium..

  • Op 10 oktober gaat het over grip op je leven tijdens en na kanker en grip op je werk. Twee belangrijke thema’s die velen van ons raken.
  • 24 oktober heten we je wederom welkom en gaan we praten over grip op vitaliteit en grip op je geest. Met nieuwe en bekende sprekers staan wij klaar om een mooi programma voor u te maken. De komende maanden zullen wij via onze social media meer informatie verstrekken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Meer informatie: Borstkankersymposium 2020

Gratis nieuwsbrief