Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Verwenmiddag Powerbeauties

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » Verwenmiddag Powerbeauties

Verwenmiddag Powerbeauties

Afgelopen zondag 27 september was de jaarlijkse Verwenmiddag, speciaal voor (ex)kankerpatiënten. De stichting Power Beauties  o.l.v. Helga Hengst heeft de 75 euro opgehaald voor Stichting Nationaal Fonds Tegen Kanker.

Het was een geslaagde middag waar beauty behandelingen werden gegeven zoals, visagie, make-up, haarstyling, pedicure en massage onder het genot van een bakkie koffie, thee, een versnapering en na afloop een leuke attentie.

Met dank aan de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven, Maatje 040 Judith van Belt Directie, Dynamo Jongeren Centrum Eindhoven afdeling Communicatie, Kelly van Moorsel medisch pedicure, Sharda haarstyling, Helga van Hengst visagist&stylist tevens voorzitter/organisator Verwenmiddag, Annemieke van der Schoot massage, Sissy van Hengst secretaris Verwenmiddag en Rutger Vervoort, beheerder tevens penningmeester Verwenmiddag.