Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Mind District

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » Mind District

Mind District een dans over verlies

In januari 2013 waren er een aantal dansvoorstellingen te zien met de titel Mind District. De choreografie van deze dansvoorstelling is gemaakt door Annalee Duppen en gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van haar dansers. Zij heeft namelijk haar vader verloren aan kanker. De voorstelling gaat over de emoties die zij en haar vriendinnen doormaken in dit proces van ziekte en afscheid moeten nemen van een dierbare. Alle danseressen zijn ook daadwerkelijk emotioneel betrokken geweest in dit waargebeurde verhaal. Iedereen heeft wel eens een persoon in zijn leven verloren. De manier waarop dit is gebeurd en de reacties daarop verschillen per persoon en situatie. Èen ding is wel zeker, bij verlies worden lichaam en geest geconfronteerd door een werveling van emoties. De emoties worden geuit in een mix van invloeden uit moderne dans, jazz en hiphop. Een deel van de opbrengsten van Mind District wordt gedoneerd aan het Nationaal Fonds tegen Kanker. Inmiddels is het opbrengst bekend en bedraagt €583,-. Het Nationaal Fonds tegen Kanker wil alle danser(s)essen en betrokkenen bedanken voor dit mooie succes! De voorstelling is opgedragen aan Thomas Lucas Wijfjes en iedereen die wel eens iemand verloren heeft. May they rest in peace.

Begin je eigen actie

Wilt u het Nationaal Fonds tegen Kanker steunen door een eigen actie op te zetten? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een benefietfeest of een sponsorloop organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan doelstellingen van het NFtK. U bent van harte welkom om uw ideeën met ons te delen.

Doneren

Het Nationaal Fonds tegen Kanker is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook meehelpen in de strijd tegen kanker, doneer dan nu.