Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Kalenderactie

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » Kalenderactie voor Goed Doel

Kalenderactie

Marcel Vaandrager, dichter en Irene Damminga fotografie, hebben na eerdere succesvolle projecten, waarbij een combinatie van beeld en gedicht zijn gebruikt, nu een mooie verjaardagskalender gemaakt. Per kalender wordt een halve euro geschonken aan het Nationaal Fonds tegen Kanker. Marcel Vaandrager legt uit: “Wat ons zo aanspreekt is dat er onderzoek wordt gedaan/én gefinancierd door het NFtK naar eetgewoonten, medicijnen uit de natuur en levensstijl in relatie tot kanker. Je bent nu eenmaal wat je eet en leeft, volgens mij. Oké, in veel gevallen is medische behandeling hard nodig, maar door ook te werken aan je leef- en etensstijl beïnvloed je genezing van kanker extra positief. Omdat we jullie werk zo belangrijk vinden hebben wij daar (hopelijk als voorbeeld voor anderen) willen wij dat graag steunen en zo meer bekendheid geven aan het werk van het NFtK.” Inmidddels zijn er ruim 300 kalenders verkocht.

Bestellen

Bestellen kan nog steeds. Wilt u ook zo’n mooie kalender en het NFtK steunen? Dat kan door overmaking van € 9,95 per kalender + € 3,00 verzendkosten op IBAN: NL32 RABO 0127 1565 85 t.n.v. M.P. Vaandrager o.v.v. “KALENDER” en het adres waar de kalender naar toe moet worden gestuurd. Bij een bestelling van twee of meer kalenders zijn de verzendkosten € 4,00 PER BESTELLING. Bij een bestelling van meer dan tien kalenders worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Vaandrager info@marcelvaandrager.nl

Begin je eigen actie

Wilt u het Nationaal Fonds tegen Kanker steunen door een eigen actie op te zetten? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een benefietfeest of een sponsorloop organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan doelstellingen van het NFtK. U bent van harte welkom om uw ideeën met ons te delen.

Doneren

Het Nationaal Fonds tegen Kanker is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook meehelpen in de strijd tegen kanker, doneer dan nu.