Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Benefiet galadiner

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » Benefiet galadiner

Benefietgala

Op 1 februari organiseerde de Cas Spijkers Academie een galadiner in De Vereeniging in Nijmegen. Dit was ter nagedachtenis aan de oprichter van deze koksopleiding, topchef Cas Spijkers, én als benefiet ten bate van het NFtK. Tien toppers uit de wereld van de gastronomie, onder wie Cees Helder, Paul Fagel, Edwin Kats en Rudolph van Veen, vormden de keukenbrigade samen met studenten van de academie. De gasten brachten aanvankelijk € 2.040,- bijeen. Gaande het diner echter werd dit bedrag door de gasten aan een van de tafels spontaan verdubbeld. De opbrengst van € 4.080 zal door het NFtK worden ingezet voor activiteiten die bijdragen aan een meer prominente plek voor voeding bij de kankerbehandeling in Nederland.

Begin je eigen actie

Wilt u het Nationaal Fonds tegen Kanker steunen door een eigen actie op te zetten? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een benefietfeest of een sponsorloop organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan doelstellingen van het NFtK. U bent van harte welkom om uw ideeën met ons te delen.

Doneren

Het Nationaal Fonds tegen Kanker is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook meehelpen in de strijd tegen kanker, doneer dan nu.