Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

Accordeonmuziek in de strijd tegen kanker

Mart Leijtens speelt accordeon tegen kanker

Mart Leijtens, hobby accordeonist in hart en nieren verloor in de afgelopen jaren 2 dierbaren, waaronder zijn echtgenote aan deze vreselijke ziekte. Hierdoor raakte Mart gemotiveerd om iets te willen betekenen en actief te zijn in de strijd tegen kanker, waardoor er onderzoek mogelijk is om deze ziekte te kunnen bestrijden.

Daar muziek zijn grote hobby is en accordeon zijn instrument besloot hij een cd te maken vol accordeonmuziek in samenwerking met  studio Jurgen Kuppens in Gilze Rijen. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan onderzoeken en projecten van het NFtK die  bijdragen aan een Langer, Beter Leven voor mensen met kanker.

Luister u hier naar een fragment

 

 

 

Bestellen

U kunt deze prachtige cd vol mooie dansnummers bestellen
Dans Gala – Mart Leijtens
€7,50  (€10, incl. verzending) 
T. 06-82164889 
M.info[at]tegenkanker.nl.
Wij zorgen dat uw aanvraag bij hem terecht komt.

Begin je eigen actie

Wilt u het Nationaal Fonds tegen Kanker steunen door een eigen actie op te zetten? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een benefietfeest of een sponsorloop organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan doelstellingen van het NFtK. U bent van harte welkom om uw ideeën met ons te delen.

Doneren

Het Nationaal Fonds tegen Kanker is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook meehelpen in de strijd tegen kanker, doneer dan nu.