Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Selecteer een pagina

A taste of Culture for Charity

  1. Home
  2.  » 
  3. Verlopen acties
  4.  » A taste of Culture for Charity

A taste of Culture for Charity

Op 17 mei jongstleden organiseerde het bedrijf  GLI Europe B.V in Haarlem de culinaire benefietavond ‘A taste of  Culture for Charity’.  Bij GLI Europe werken veel mensen met verschillende culturele achtergronden.  Deze werknemers hebben de handen ineengeslagen en maakten samen heerlijke gerechten en lekkernijen die vaak op tafel staan in het land van herkomst.

De opbrengst van deze  geslaagde avond bedroeg €1414,- en werd gedoneerd aan het Nationaal Fonds tegen Kanker.

Wij danken alle medewerkers van GLI Europe voor hun inzet met dit prachtige initiatief om één te zijn in diversiteit en samen te helpen aan een langer en beter leven voor mensen met kanker.

 

Begin je eigen actie

Wilt u het Nationaal Fonds tegen Kanker steunen door een eigen actie op te zetten? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld een benefietfeest of een sponsorloop organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan doelstellingen van het NFtK. U bent van harte welkom om uw ideeën met ons te delen.

Doneren

Het Nationaal Fonds tegen Kanker is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook meehelpen in de strijd tegen kanker, doneer dan nu.